H-1037 Budapest, Montevideo utca 4. +36 1 888 5400FAX: +36 1 888 5499 info@raaberlog.hu
img
Raaberlog

Cégünkről

img
img

Gyorsabban, mint
ahogyan el tudná képzelni

Cégünkről

A társaság alapító és aktív tagja a Magyar Szállítmányozók Szövetségének, társult tagsággal rendelkezik a nemzetközi szállítmányozási szövetségben, FIATA-ban. Csoport szintű befektetések révén tulajdonosi kapcsolatban állunk olyan, a szállítmányozói szakma meghatározó szereplőivel, mint Mahart Container Center Kft., a közúti fuvarozásban, pedig Trans-Sped Logistic Kft-vel. A csoport tagja még Mobilbox Kft., mely mobil konténerrendszerek telepítésével, értékesítésével foglalkozik itthon, és kiterjedt európai leányvállalat hálózata is jelentős.

Társaságunk több mint 20 éves történelme során mindig arra törekedett, hogy az erősödő versenyben is a legkülönbözőbb magyar és külföldi vevői igényeket a legkompetensebb emberekkel, a legtisztességesebb és legversenyképesebb keretek között teljesítse, ezzel hosszú évekre szóló partnerkapcsolatokat kiépítve.

Számunkra a legfontosabb a jó minőség biztosítása

Döntéseinket mindenkor ennek a bevált üzletpolitikának a jegyében hozzuk, alkalmazottainkat ebben a szellemben választottuk és képeztük tovább.

Ahogyan a múltban és a jelenben úgy a jövőben is maximálisan arra törekszünk, hogy a rendkívül összetett szállítmányozási feladat minden gondját levegyük ügyfeleink válláról, s egy pénzügyileg stabil, biztos jövőképpel rendelkező, nemzetközileg elismert magyar vállalat legyen az Ön szállítmányozója. A Raaberlog.

  • ISO 9001:2015 tanúsítványunkat a DNV GL Business Assurance B.V. hitelesítette.
  • Társaságunk tagja a FIATA - Nemzetközi Szállítmányozók Szövetségének. Ügyvezetőnk a szövetség korábban háromszor újraválasztott elnökhelyettesi pozícióját töltötte be.
  • Szervezetünk 2014. óta tagja World Cargo Alliance (WCA), független speditőrök globális szövetségének. WCA azonosítónk: ID 88652
  • Vállaltunkat a Dun & Bradstreet International AAA Platinum Excellence minősítéssel tüntette ki. D-U-N-S számunk: 644621138
Cégtörténet

Cégünk története

1992év
Társaság megalapítása

1994év
Tagsági viszony létrejött a Magyar Szállítmányozási Szövetséggel, illetve FIATA társult tag lett cégünk

1996év
Társaság ügyvezetőjét megválasztják a FIATA alelnökének

2006év
Üzletrész szerzése a Multicont Zrt.-ben, illetve MAHART Container

2015év
Részvétel a Transped Container Logistics megalapításában

Előnyeink

Személyes ügyfélszolgálat
Árubiztosítás
Globális
Vámkezelés
Pontosság
Méltányos árak
Rugalmasság
Logisztikai megoldások
docx file PDF